Orbit se spojuje s Instagramem Leoše Mareše

středa, 19. října 2016, 09:14 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Orbit představila sérii krátkých videí na téma úsměv, sebevědomí, první dojem i překonávání výzev. Jejich hlavním protagonistou se stal Leoš Mareš, jenž je nejprve zveřejnil na svém profilu Instagram jako příběh na pokračování dle preferencí svých sledovatelů.

V rámci čtyřech příběhů musel Leoš Mareš čelit nestandardním výzvám, například v roli zpěváka na Karlově mostě, modela v kurzu kresby aktu, tanečníka baletu i kominíka. Ve všech situacích mu pomáhá k řešení sebevědomí a úsměv pro první dojem. „Značka Orbit dlouhodobě klade důraz na myšlenku, že sebevědomí usmívat se přirozeně přichází s pocitem čistých zubů a jejich celkovým zdravím, k nimž žvýkačky Orbit bez cukru přispívají,“ doplňuje brand manažerka značky Orbit pro střední Evropu Erika Havrillová.

Část videí včetně úvodního byla nejprve uveřejněna na Instagramu Leoše Mareše, který se sám výrazně zapojil do kreativního procesu. Jeho sledující dvakrát po sobě rozhodli, které z nabídnutých výzev ho chtějí vidět přijmout.

Úvodní video nabízející první rozcestník dosáhlo zatím přes 38 000 zhlédnutí, do hlasování se zapojilo 1285 sledovatelů a Mareše jednoznačně poslali do baletní školy (70 %). Tento příběh do uvedení dalšího zaznamenal více než 38 000 zhlédnutí a na základě většiny udělených hlasů série vyústila v rámci kursu kresby aktu. Všechny příběhy byly nakonec uveřejněny na webu www.orbitklub.cz. Videoobsah bude dále uplatněn i na oficiálních profilech značky Orbit na sociálních sítích. 

O kreativní koncept a následnou digitální kampaň se postaraly agentury AMI Communications a AMI Digital.