Radegast spouští aktivaci pro hokejové fanoušky

středa, 19. října 2016, 09:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Oficiální partner extraligy ledního hokeje, Radegast, přichází s novým projektem Hořká volba. Jeho cílem je propojit příběhy hokejistů a fanoušků ve všech regionech, kde se hraje hokejová extraliga.

Idea projektu Hořká volba vychází z oficiální extraligové statistiky Radegast Indexu. Tato metrika už čtyři sezony oceňuje hokejové bojovníky, kteří sice nekralují klasickým statistikám, pro svůj tým jsou ovšem klíčovými hráči.

„Každé hokejové mužstvo má bojovníka na ledě. My budeme hledat stejného bojovníka v hledišti. V řadách fanoušků každého z extraligových týmů najdeme člověka se silným příběhem, který prošel hořkou volbou a obětoval se ve prospěch svého klubu. Chceme tak propojit příběhy fanoušků a hokejových bojovníků,“ říká Marek Dvořák, marketingový manažer značky Radegast, s tím, že příběhy by měly splňovat parametry samotné metriky Radegast Index – tedy obětavost, nezdolnost, bojovnost a překonávání překážek.

Aktivace poběží během celé sezóny, největší bojovníci budou vyhlašováni každý měsíc. První z nich se stal ostravský fanoušek Petr Míček, který za posledních 26 let nevynechal jediné utkání vítkovického klubu. Na jeho počest ponese Jan Výtisk po všechna říjnová utkání jeho jméno na své zelené helmě.

Jan Výtisk s fanouškem Petrem Míčkem
Jan Výtisk s fanouškem Petrem Míčkem

Hořká volba je hlavní komunikační platformou Radegastu pro tuto hokejovou sezónu. Odehrává se v prostředí extraligových stadionů, na kanálech jednotlivých klubů i extraligové soutěže a v online prostředí. Navazuje na televizní spot, který má posílit povědomí o spojení značky s hokejem.

Kreativní myšlenka vzešla z agentury Concept One, která se zároveň stará o mechaniku projektu, produkci a komunikaci. Digitální aktivity a video obsah zajišťuje agentura Symbio.

-stk-