Red Bull relaunchuje kolový nápoj Simply Cola

čtvrtek, 06. října 2016, 16:01 Aktuality, Reklama MediaGuru

Red Bull v letošním roce relaunchuje svůj kolový nápoj. Původně Red Bull Cola, jež je na  trhu od roku 2009, se přejmenovala na Simply Cola. Spolu s názvem se změnil i její obal. Novou podobu značky podporuje marketingová kampaň.

Cílem aktuální kampaně je vybudovat povědomí o produktu a zároveň edukovat spotřebitele, že se nejedná o mix koly a energetického nápoje ani o energetický nápoj s příchutí koly, ale o kolový nápoj z přírodních ingrediencí, bez umělých příchutí, barviv a konzervantů. Simply Cola se chce stát nápojem vhodným k jídlu a pro osvěžení ve volném čase, zároveň jde vstříc rostoucí popularitě vyváženého životního stylu.

RedBullSimplyCola

Kampaň je k vidění v nadlinkových médiích, na sociálních sítích, doplňují ji BTL aktivity. Kreativní koncept připravila rakouská agentura Kastner & Partners. O digitální aktivaci a ambasadory se stará agentura Apploud.

V souvislosti s relaunchem prošly redesignem i obaly produktu. Simply Cola je nyní v nabídce v různých formátech, konkrétně v 250ml a 355ml hliníkové plechovce a 250 ml skleněné lahvi. Skleněný obal je určen především pro on-trade, k dostaní je ve vybraných restauracích a hotelech, ale také ve velkoobchodech. Posílit má rovněž prémiový positioning produktu.

-stk-