Asociace content marketingu oznámila zakládající členy

středa, 16. listopadu 2016, 10:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Na středeční konferenci Content marketingu oznámila letos založená Asociace content marketingu (ACM) své zakládající členy. Mezi ně patří společnosti R Media, Dark Side, Salt & Pepper, Konektor Social, Business media CZ, Corporate Publishing, Elite solutions a Freya, affiliate členem je skupina Ambiente. 

„Asociace content marketingu je odborným sdružením, jehož cílem je propagovat a zlepšovat na českém trhu content marketing, přinášet inspiraci a snažit se o edukaci,“ popsala předsedkyně ACM Kateřina Borovanská. 

ACM je pořadatelem zmíněné konference. Rovněž bude podepsána pod čtvrtým ročníkem soutěže Fénix content marketing, jehož tématem je tentokrát „Simplicity isn’t simple“. Dále se bude starat o rozvoj Knihovny firemních publikací, jež je k dispozici na Vyšší odborné škole publicistiky. V příštím roce budou spuštěny webové stránky, které by měly sloužit jako hlavní informační zdroj pro oblast content marketingu, prezentaci členů i jako platforma pro vítěze Fénix content marketingu. Do té doby komunikuje ACM prostřednictvím svého FB profilu.

-stk-