Česká značka krmiv Fitmin po 11 letech rebranduje

úterý, 15. listopadu 2016, 06:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Česká značka krmiv Fitmin se po 11 letech rozhodla k repositioningu a rebrandingu své značky. Nově své směřování postaví na využití poctivého čerstvého masa a přírodního bohatství, lokálnosti, práci lidí a respektu ke zvířatům a přírodě.

Cílem této změny je dát značce Fitmin jednotnou tvář a myšlenku. Rebranding bude zahrnovat změny od loga přes propagační materiály, prodejny, tiskoviny a e-shop až po webové stránky. Změna se promítne také v recepturách, ve kterých bude kladen větší důraz na využívání čerstvého masa, lokálních surovin a vytváření grain free variant. První produktovou řadou v novém stylu bude grain free krmivo pro kočky Fitmin Purity.

fitmin-purity_proukty

V nových vizualizacích bude hrát výraznou roli krajka, přírodní motivy, přísady krmiv a odstíny hnědé a zelené barvy. „Nový vizuál znázorňuje naše vnitřní hodnoty,“ vysvětluje ředitel značky Fitmin Petr Křivohlávek a dodává: „Záměrem bylo vyjádřit podstatu toho, čím opravdu jsme. Pocházíme z Orlických hor a naše okolí je pro nás stěžejní. Chováme ovce, psy a koně, máme farmu a žijeme uprostřed přírody, proto je nám velmi blízká. Můžeme stát za tím, že Fitmin není vymyšlená značka, ale má reálné základy a emoce.“

fitmin_ukazka-inzerce

Speciální kampaň k rebrandingu Fitmin neplánuje, investice půjdou směrem k propagačním materiálům a změně stávajících vizuálů.

-stk-