Koruna Business Club na téma předvánoční nákupy

pondělí, 07. listopadu 2016, 17:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Neklo zakládá Koruna Business Club, jehož cílem je vytvořit neformální komunitu se zaměřením na e-commerce trh. „Jsme prvním byznysovým klubem se zaměřením na e-commerce trh. Našimi členy jsou významní zahraniční podnikatelé, kteří jsou ochotni se podělit o své zkušenosti,“ říká Maxim Mironěnko, COO společnosti Neklo.

Přidanou hodnotou nově vzniklého Koruna Business Clubu má být sdílení poznatků ze zahraničního e-commerce prostředí s lokálním. „Do Prahy budeme zvát odborníky z celého světa, například špičkové experty z amerických firem. Místní členové z řad našeho klubu s nimi mohou navázat spolupráci a dozvědět se více o trendech v zahraničí,“ popisuje Mironěnko záměry Koruna Business Clubu, který chce nalákat zejména vlastníky, manažery a další zástupce českých e-shopů a s nimi spojených služeb.

První oficiální setkání klubu, na kterém vystoupí řada zahraničních spíkrů, proběhne 9. listopadu v pražském hotelu Amarilis. Ústředním tématem bude předvánoční nakupování na internetu. V prosinci se diskuse zaměří na péči o zákazníka a v lednu budou na pořadu platební systémy v České republice. „Pokaždé vystoupí dva až čtyři zahraniční spíkři. Možnost prezentovat publiku své výsledky dostanou také čeští odborníci. Důraz budeme klást na networking,“ dodal Mironěnko.

Na akci se můžete registrovat na webu http://korunaclub.cz/

-stk-