Media Bohemia: E-shop UrbanStore jde na Slovensko

úterý, 22. listopadu 2016, 08:57 Aktuality, Internet & Mobil, Slovensko MediaGuru

E-shop UrbanStore.cz z mediální skupiny Media Bohemia se rozšiřuje na Slovensko. Slovenský UrbanStore.sk nabídne od svého spuštění 10 tisíc produktů od 60 značek oblečení a doplňků. S více jak 100 odběrnými místy se UrbanStore.sk chce dostat mezi největší e-shopy s originální značkovou módou a doplňky na Slovensku.

Po akvizici sítě 80 prodejen s oblečením pro sport a volný čas SAM73 UrbanStore.cz otevírá slovenský e-shop UrbanStore.sk. „Podařilo se nám dosáhnout v Česku takové pozice na trhu a objemu prodeje, že jsme hledali možnosti dalšího růstu. Po vybudování logistického zázemí převzetím sítě prodejen SAM73 je logickým krokem expanze na Slovensko, kde bychom rádi zaujali pozici mezi lídry trhu,“ komentuje krok Daniel Sedláček, předseda představenstva Media Bohemia. 

urban-store

„Vstup na zahraniční trhy je jednou z nejčastějších růstových strategií dobře fungujících projektů na domácím trhu. Navíc už před spuštěním UrbanStore.sk jsme evidovali nárůst návštěvnosti a objednávek ze Slovenska. Proto jsme chtěli těmto zákazníkům poskytnout stoprocentní servis s primárním cílem rozšířit zákaznickou bázi na tomto pro nás velmi perspektivním trhu,“ říká Pavel Hynek, obchodní ředitel Urban Store.

Vstup na slovenský trh bude podpořen online marketingovou kampaní a on air spotovou kampaní na Europe 2.

UrbanStore je společným projektem MMS Digital a Prague store CZ. Kromě provozování e-commerce v České a Slovenské republice rozvíjí síť kamenných prodejen, kde nabízí produkty světových sportovních a fashion značek.

-mav-