Schönbauer je expertem Bankovního inspektora

sobota, 12. listopadu 2016, 21:02 Aktuality, Lidé MediaGuru

V rámci projektu Bankovní inspektor, jehož cílem je odhalit, co můžou klienti od bank očekávat,  bylo realizováno v prvním roce jeho fungování pět produktových testů a jeden speciální, odhalující připravenost bank na klienty různého náboženského vyznání. Zástupci skupiny Scandal Media Group, která projekt Bankovního inspektora provozuje, představili nového lídra expertního týmu Bankovního inspektora, Jana Schönbauera, který působil například jako analytik finančních trhů v ekonomické televizi Z1 či jako odborný konzultant ve Fio bance a v UniCreditbank.

Na internetových stránkách www.bankovniinspektor.cz si již od června 2016 mohou čtenáři každý měsíc přečíst analýzu jednoho bankovního produktu, velký test určité bankovní služby a řadu edukativních článků o bankovním sektoru.

Mediálním partnerem projektu  Bankovniinspektor.cz bude i v příštím roce zpravodajský online deník Bleskove.cz. Do redakce Bleskově.cz stále přicházejí stížnosti a připomínky klientů bank a bankovních institucí na předražené služby nebo nesmyslné poplatky, jež se stávají zajímavými podněty pro práci týmu expertů Bankovního inspektora.

Jan Schönbauer.
Jan Schönbauer.

-mav-