V ČR a SR oficiálně zahajuje agentura Move up

úterý, 01. listopadu 2016, 11:20 Aktuality, Marketing, PR MediaGuru

Na český a slovenský trh v úterý 1. listopadu 2016 oficiálně vstoupila nová full servisová komunikační agentura Move up se sídlem v Brně. Ukončila tím pilotní provoz, ve kterém fungovala od začátku roku. Zaměřovat se chce na všechny složky komunikačních služeb i veškeré související činnosti z oblasti PR a marketingu, včetně např. realizace marketingových kampaní, tvorby digitálního obsahu či organizace eventů.

Zakladatelem agentury je bývalý novinář Ivan Lukáš, s nímž jako strategičtí konzultanti úzce spolupracují Martin Schenk a Boris Keka. Tým vedoucích seniorů tvoří: Alexandra Kostřicová (finance, travel), Lucie Peřinová (IT, průmysl), Klára Ariño (kultura, zdravotnictví) a Lenka Kulhavá (eventy). V exekutivním týmu působí dalších 12 specialistů na PR, marketing, komunikační školení, SEO, PPC, copywriting, sociální sítě, digitální publikování, brand identity, grafiku, kreativu a eventy.

Move Up

Za myšlenkou zakončenou založením nové agentury stála dlouhodobá nespokojenost zakladatelů s uplatňováním nových vizí, které oblast public relations opomíjí nebo ještě neobjevila, a jimiž by se PR komunikace podle nich v nejbližších letech měla ubírat,“ uvedla agentura ve svém oficiálním prohlášení. U zrodu agentury stála také snaha pomoci s komunikací mladým společnostem a startupům. Z toho důvodu nabízí Move up všem startupům zvýhodněný balíček služeb.

Přestože agentura Move up oficiálně startuje svůj provoz od dnešního dne, spolupráce s klienty probíhá v rámci pilotního provozu již od začátku letošního roku. Do portfolia klientů patří 3Dwiser, síť lékáren Dr.Max, výrobce designové spotřební elektroniky Energy Sistem, virtuální operátor Fayn Telecommunication, dodavatel bezpečnostních řešení Jablotron, vydavatelství Jan Melvil Publishing, poskytovatel ICT služeb Xanadu, síťový inovátor NetGear či firma Unex.

-mav-