WebTop100: Vítězem je firemní web Zetor Tractors

středa, 16. listopadu 2016, 10:41 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Vítězem 15. ročníku soutěže WebTop100 se stala společnost Zetor Tractors, jehož firemní web uspěl u odborné poroty a získal tak nejvyšší možné ocenění. „Zetor upravuje korporátní a marketingovou komunikaci s cílem více se přiblížit svým zákazníkům. Změna webu je jednou z částí rozsáhlé strategie. Spuštění nového webu směřovalo nejen k zatraktivnění vizuální stránky a optimalizace pro mobilní zařízení, ale rovněž jsme chtěli návštěvníkům stránek přinést poutavější informace o našich produktech,“ uvedl Robert Todt, ředitel prodeje a marketingu Zetor Tractors.

Novinkou letošního ročníku bylo speciální ocenění Osobnost digitálního marketingu, které získal Adam Hrubý, grafický designér a kreativec na volné noze HrubýTM. Mezi jeho klienty patří jak větší korporace, tak start-upy, neziskovky a drobní živnostníci. V jeho portfoliu lze nalézt práci pro univerzity, politické strany či vojenské instituce. Specializuje se na branding a firemní design, webdesign a postprodukci.

Speciální ocenění Digitální agentura a Webdeveloper roku si pak odnesla agentura Giant interactive s.r.o., která se zaměřuje na tvorbu internetových stránek, aplikací, vývoj CMS a internetových obchodů, programování na míru a internetový marketing.

„Během posledních let je vidět obrovský posun firem v uvědomění si, že mobilní zařízení jsou stálou součástí digitálního života českého zákazníka. Firmy na to dokázaly zareagovat a dnes se již spíše výjimečně setkáme s weby a digitálními projekty, které tento trend nereflektují,“ řekl Luboš Plotěný, ředitel agentury Dobrý web, která konferenci a soutěž WebTop100 pořádá.

Kompletní výsledky si můžete prohlédnout zde.

-mav-