Amazon rozšířil videoslužbu Prime i do Česka

středa, 14. prosince 2016, 13:10 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Společnost Amazon oficiálně oznámila rozšíření své služby Amazon Prime Video, přes kterou je možné sledovat filmy, seriály i původní obsah, do více než 200 zemí. Nově je videoslužba plně dostupná také v České republice. Amazon novinku nabízí s úvodní 50% slevou na prvních šest měsíců, a to za cenu 2,99 dolarů za měsíc (tj. 75 korun). Možné je také si na sedm dní vyzkoušet službu zdarma.

Čeští diváci se tak budou moci podívat kromě filmů a seriálů i na vlastní obsah Amazonu, kam se řadí nová show The Grand Tour od bývalého týmu Top Gear, seriál Man in the High Castle, Transparent, Mozart in the Jungle, Tumble Leaf a další. Obsah je možné sledovat na mobilních telefonech s operačním systémem Android a iOS, tabletech a také chytrých televizích.

Amazon je tak další video-on-demand službou, která letos do Česka vstoupila. Od ledna je u nás dostupná také služba Netflix. VOD služby nabízejí i tuzemští hráči, například Voyo, O2 TV, UPC Horizon či HBO Go. Na vlastním obsahu staví například Stream.cz nebo Playtvak.

-stk-