Na EEA boduje AMI a Sea Hero od T-Mobile

pátek, 09. prosince 2016, 10:46 Aktuality, PR MediaGuru

Na soutěži European Excellence Awards 2016, která oceňuje nejlepší komunikační projekty napříč Evropou, bodovala agentura AMI Communications s náborovou kampaní „Řidičkou v týmu C. S. Cargo“ a také společnost T-Mobile se svou mobilní hrou Sea Hero, která má pomoci ve výzkumu a léčbě demence.

Agentura AMI Communications získala zlato v kategorii Doprava a logistika. Na kampani „Řidičkou v týmu C. S. Cargo“ agentura pracovala spolu s marketingovým týmem klienta v loňském roce a podařilo se společně zvýšit zájem žen o tuto profesi. Ozvaly se stovky zájemkyň a desítky nových řidiček již pro společnost jezdí. Projekt získal dvě ocenění v Českých cenách za PR za rok 2015, a to v kategorii Služby a Firemní (korporátní) komunikace.

Aziz Jahić, marketingový ředitel C.S.Cargo, Dana Favaro, senior account executive AMI Communications
Ocenění za kampaň „Řidičkou v týmu C. S. Cargo“ převzali Aziz Jahić, marketingový ředitel C.S.Cargo, a Dana Favaro, senior account executive AMI Communications.

T-Mobile pod hlavičkou Deutsche Telekom bodoval v kategorii Brand Relationship. Jeho mobilní hra Sea Hero se snaží pomoci vědcům získat celosvětově nejrozsáhlejší soubor dat o lidské prostorové orientaci, což má výrazně urychlit výzkum a léčbu demence. Dosud si hr zahrálo více než 2,4 milionu lidí, Česká republika se s počtem stažení 180 tisíc třetí na světě – první dvě místa zaujímají USA s 288 tisíci a Čína s 203 tisíci. V počtu stažení na tisíc obyvatel (17,15) obsadila ČR druhou příčku za Albánií (17,7).

Předávání ocenění Excellence European Awards 2016 za mobilní hru Sea Hero
Předávání ocenění Excellence European Awards 2016 za mobilní hru Sea Hero

Vyhlášení proběhlo ve čtvrtek 8. prosince na galavečeru v Berlíně. Přehled všech oceněných je k dispozici zde.

-stk-