Peťovský přechází z Googlu do vedení Uber ČR a SR

čtvrtek, 08. prosince 2016, 10:05 Aktuality, Lidé MediaGuru

Technologickou společnost Uber v České a Slovenské republice vede nový generální ředitel Tomáš Peťovský. Přichází ze společnosti Google, kde působil šest let na vedoucích obchodních pozicích se specializací na klienty z oblasti maloobchodu, automobilového průmyslu a financí. Jeho úkolem je zajistit další rozvoj a růst společnosti.

„Mojí vizí je „Váš Uber pro každý den,“ tedy aby byl Uber pro všechny, kteří se potřebují dostat z bodu A do bodu B přirozenou a zároveň první volbou, stejně jako když pro hledání na internetu automaticky využíváme služby Google,“ řekl Peťovský, podle kterého jsou Česko a Slovensko jedny z nejdůležitějších trhů v regionu střední a východní Evropy.

Tomáš Peťovský, foto: Uber
Tomáš Peťovský, foto: Uber

Tomáš Peťovský pracoval od roku 2009 v evropské centrále Googlu v Irsku, kde měl jako Senior Associate na starosti prodej produktů, konzultační služby klientům a reklamní politiku v regionu střední a východní Evropy. V roce 2012 se vrátil na Slovensko na pozici Industry Manager, na které se mimo jiné podílel na vybudování obchodních vtahů Google s šesti z deseti největších klientů v zemi a poskytoval poradenství v oblasti marketingu a on-line prodeje

-mav-