Server ReceptyOnLine.cz je na prodej

pondělí, 12. prosince 2016, 10:34 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Jedna z nejstarších internetových kuchařek v českém jazyce ReceptyOnLine.cz je na prodej. Oznámila to provozující společnost Langer MediaNet. „Majitel webu nabízí tuto internetovou kuchařku k prodeji," uvedl jednatel Jiří Langer s tím, že součástí nabídky jsou i facebookové stránky.

Server s 11letou historií dosáhl v listopadu 2016 průměrné měsíční návštěvnosti 375 tis. reálných uživatelů a 1,24 mil. page views (zdroj: NetMonitor). Reklamu prodává mediazastupitelství AdActive.

Kromě 20 tisíc receptů kuchařka obsahuje také odborné články. Web je doplněn atlasem hub, ryb, encyklopedií ovoce, bylinek a zeleniny a také interaktivním gastroslovníkem, který má obsahovat více než šest tisíc kuchařských pojmů. Nejvýznamnějšími sekcemi kuchařky jsou podle majitele škola pro začínající kuchaře a kuchařky, barmanská a somiliérská škola nebo škola pro začínající houbaře. Web je zaměřený také na budoucí maminky a výživu dětí jak předškolního, tak školního věku. Objevují se zde i články o dietologii a recepty pro nemocné lidi.

recepty-online

-mav-