Grayling vede v Česku i na Slovensku Peter Fecko

středa, 25. ledna 2017, 10:18 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Komunikační agentura Grayling spojila vedení poboček v České republice a na Slovensku. Po restrukturalizaci vede obě kanceláře dosavadní slovenský ředitel Peter Fecko. „Vzhledem k blízkosti obou poboček je změna v managementu Graylingu logickým krokem. Cíleným propojením vedení v České republice a na Slovensku dojde k efektivní koordinaci komunikačních aktivit, která přinese výhody pro klienty působící na obou trzích,“ vysvětluje Jan Šimůnek, CEO pro kontinentální Evropu, Grayling.

Peter Fecko
Peter Fecko

Peter Fecko působí v agentuře Grayling přes 18 let. Má zkušenosti s řízením a realizací lokálních, ale i nadnárodních komunikačních kampaní pro společnosti působící v různých odvětvích. Zaměřuje se na oblast public affairs, corporate reputation management, krizovou komunikaci a issues management. Jako strategický manažer má na starost také koordinaci aktivit zaměřených na hledání nových příležitostí. V minulosti působil také jako Prezident Asociace Public Relations Slovenské republiky a předseda představenstva Britské obchodní komory na Slovensku.

„Hlavním cílem je maximalizovat synergii mezi oběma pobočkami jak z pohledu práce na aktuálních klientech, tak z pohledu našich akvizičních aktivit. Zároveň plánujeme nadále rozšiřovat a posilovat naši komplexní nabídku komunikačních služeb tak, abychom mohli efektivně reagovat na vyvíjející se potřeby PR trhu a našich klientů,“ dodává Peter Fecko.

-stk-