Hitrádia a City pokračují v hudebním projektu

pátek, 20. ledna 2017, 15:58 Aktuality, Rádio MediaGuru

Hudební projekt City Live pražského Rádia City a sítě Hitrádií pokračuje i v roce 2017. Poslední lednovou středu nabídnou přímý přenos koncertu Michala Hrůzy. Do loňského projektu City Live se zapojili Kryštof, No Name, Xindl X, Bára Poláková a Support Lesbiens. Jde o akustické koncerty, které Hitrádia a pražské Rádio City živě vysílají statisícům posluchačů po celé republice.

Také Michal Hrůza odehraje v pražském Tančícím domě speciální set, který proloží otevřený rozhovor. "Moderátor prvních letošních City Live Vojta Efler se bude ptát na 20 let Michalovy tvorby, jeho další plány, chystanou desku a třeba taky na cestu jeho kapely k severnímu pólu," uvedl  programový ředitel Rádia City Martin Maďarka. Po koncertě se na webových stránkách stanic objeví videa z akce.

vizual-city-live

"Projekt prakticky nemá v českém rozhlasovém vysílání obdoby. Do našeho éteru jej přineslo sesterské Rádio City a my jsme rádi, že jej prostřednictvím Hitrádií můžeme nabídnout dál i mimopražským posluchačům," sdělila programová ředitelka sítě Hitrádií Markéta Rachmanová.

Koncert City Live na Hitrádiu s Michalem Hrůzou se v pražském Tančícím domě koná ve středu 25. ledna od 15 hodin.

-mav-