mBank od pondělí zahajuje kampaň v ČR a SR

pondělí, 16. ledna 2017, 06:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

mBank od pondělí 16. ledna spouští zároveň v České republice a na Slovensku kampaň na podporu své nejlevnější mPůjčky. Prostřednictvím hlavního claimu „Vaše první půjčka bez úroků nic neskrývá“ chce komunikovat, že nabídka mBank má být transparentní a její nabídka výhodná.

„Kreativa pracuje s jednoduchým sdělením ‚Půjčte si až 40 000 Kč a zaplatíte navíc maximálně 800 korun jako jednorázový poplatekʹ a odkazuje na webové stránky banky,“ uvedla Kristina Lenkova, ředitelka marketingu mBank pro ČR a Slovensko.

mBank zvolila jako hlavní mediatypy televizi (v ČR stanice skupiny Nova a skupiny Prima, na Slovensku skupina Markíza) a online reklamu – PPC, statické a dynamické bannery – a to v poměru investic zhruba 60:40. Ty ještě doplní komunikace direct mailing, spoty v rádiích v obchodních centrech, POS materiály na pobočkách banky a komunikace na sociálních sítích a PR.

Kretivu vytvořila agentura Havas Worlwide Prague, mediální plánování pro ČR pak měla na starosti Starcom Mediavest Group Praha a pro Slovensko agentura Starmedia Co.

mbank_kampan

-mav-