MND spouští novou komunikační kampaň

pátek, 06. ledna 2017, 10:59 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost MND, Moravské naftové doly, spouští 6. ledna novou komunikační kampaň, která je součástí dlouhodobého konceptu, představující jednotlivé benefity dodávek energií od MND. V nové kampani se MND zaměřuje na jednoduchost a srozumitelnost svých smluvních dokumentů, kterými chce přispět k dalšímu rozhýbání trhu.

„V kampani chceme ukázat, že se naše nabídka dodávky energií odlišuje od klíčové konkurence nejen svou výhodností, ale také jednoduchostí a srozumitelností.  Dali jsme si velkou práci, aby tomu odpovídaly i naše dokumenty. Plyn i elektřinu nabízíme s jednoduchou a srozumitelnou smlouvou a obchodními podmínkami, které se vejdou na jediný list. Věříme, že naším přístupem a komunikací přispějeme k dalšímu rozhýbání trhu,“ popsal Jan Sýkora, marketingový ředitel MND.

Kampaň bude k vidění v televizi, tisku a na internetu. V televizi bude nasazen spot na kanálech skupiny Prima, Nova a Barrandov. Role těžaře se opět ujal zaměstnanec MND Antonín Šimík, který představí výhodnost nabídky z první ruky. V roli zákazníka bude tentokráte babička, jež při podpisu smlouvy stihne upéct moravské koláče pro svá vnoučata. „Kreativní koncept přepůlené obrazovky a hudba zůstávají stejné. Ponecháno je také symbolické podání ruky na konci spotu, které je pro MND již typické,“ dodal Sýkora.

Režie spotu se ujal Tomáš Řehořek.

-stk-