Na Slovensku zahájil nový kanál Prima Plus

pondělí, 23. ledna 2017, 13:30 Aktuality, Slovensko, TV MediaGuru

Televizní skupina Prima zahájila v pondělí 23. ledna 2017  ve 13:10 vysílání stanice Prima Plus, která je určená pro slovenské diváky. Novou stanici je možné naladit u deseti operátorů, díky čemuž je pokryto 1,5 mil. domácností s placenými televizními službami. Prima slovenským divákům nabídne vysílání v českém jazyce, přinese původní pořady, jako jsou Ohnivý kuře, V.I.P. vraždy, Přístav či nový detektivní seriál Temný kraj.

„V prvním roce se na kanálu Prima Plus zaměřujeme na osvědčené seriálové formáty i zábavná show. Přichystáno máme také několik zajímavých novinek, kde navazujeme na naše nedělní detektivní pásmo, nebo představíme úplně nové prostředí. V případě úspěchu kanálu Prima Plusplánujeme v budoucnu program rozšířit i o akviziční formáty,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Kanál Prima Plus obchodně zastupuje JOJ Group a sledovat jej mohou zákazníci operátorů Skylink, Slovak Telekom, UPC, Vares, Santov, SBD Šaľa, Peremedia, Steam, Kabel Telekom a TowerCom.

Vysílaní Prima Plus má na Slovensku nahradit stávající vysílání „české Primy“, ostatní kanály dostupné na Slovensku (Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom) mají prozatím zůstat. Prima Plus by ráda získala do roka 2% podíl na sledovanosti.

Skupina FTV Prima 12. ledna představila v Bratislavě v Cafe Berlinka kanál Prima PLUS, což je tematický program s licencí udělenou RRTV k provozování televizního vysílání šířeného prostřednictvím družice na území Slovenska. Nový kanál, který poběží od 23. ledna) představil Martin Cepek, Business Development Director, tiskovou konferenci moderoval Karel Voříšek a dostavili se i další tváře Primy, které slovenští diváci uvidí. (zleva Soňa Norisová, Eva Perkausová, David Gránský a Láďa Hruška).
Skupina FTV Prima 12. ledna představila v Bratislavě v Cafe Berlinka kanál Prima Plus. Tiskové konference se zúčastnili Martin Cepek, Business Development Director, Karel Voříšek, Soňa Norisová, Eva Perkausová, David Gránský a Láďa Hruška.

-mav-