PR Klub pořádá konferenci, jak na firemní média

pondělí, 09. ledna 2017, 07:00 Aktuality, PR MediaGuru

PR Klub pořádá 25. ledna v Prague Startup Centre v rámci 15. ročníku oborové soutěže firemních periodik Zlatý středník minikonferenci „Jak na firemní média, která si lidé zamilují“. Během půldenní akce se zájemci o efektivní firemní média dozví, jak správně vybrat vhodný formát, zvolit odpovídající grafiku i mít vhodnou obsahovou stránku.

„Cílem soutěže Zlatý středník, kterou již popatnácté s PR Klubem organizujeme, je posouvat kvalitu firemních médií kupředu. Proto nechceme jen hodnotit, ale i radit,“ uvedl Petr Langer, předseda PR Klubu, který soutěž každoročně vyhlašuje. V rámci minikonference představí své case studies několik loňských vítězů. „Nebude mezi nimi chybět například hojně oceňovaný časopis Marwick od KPMG či Forum z dílny Univerzity Karlovy,“ nastínil. Součástí bude také diskuze zkušených porotců Zlatého středníku.

Slavnostní vyhlášení 15. ročníku Zlatého středníku proběhne ve čtvrtek 20. dubna v pražském hotelu Marriott. Bližší informace o soutěži a přihlášky jsou k dispozici na webu www.zlatystrednik.cz.

-stk-