Skupinovou komunikaci ČSOB vede Němcová Pixová

čtvrtek, 05. ledna 2017, 11:36 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

ČSOB zřídila nový útvar Skupinová komunikace, která sdružuje v rámci celé skupiny agendy marketingu, komunikace a společenské odpovědnosti. Jeho výkonnou ředitelkou se stala od 1. ledna Renata Němcová Pixová, dosavadní ředitelka marketingové komunikace.

Renata Němcová Pixová, ředitelka útvaru Skupinová komunikace ČSOB
Renata Němcová Pixová, ředitelka útvaru Skupinová komunikace ČSOB

„Spojením marketingu a komunikace v rámci celé skupiny ČSOB dosáhneme jednotný pohled na klienta a zároveň promítneme hodnoty hlavní značky ČSOB do komunikace našich sub-brandů. Našim záměrem je propojit a zintenzivnit komunikaci jednotlivých značek a zároveň využívat expertní znalosti a zkušenosti z jednotlivých oblastí komunikace, reklamy, digital marketingu, eventů, společenské odpovědnosti i sponzoringu napříč celou skupinou. Našim společným posláním je tvořit příběh našich klientů,“ říká Renata Němcová Pixová.

Renata Němcová Pixová působí v ČSOB od ledna roku 2015. Doposud měla na starosti vedení týmu marketingové komunikace, strategii a řízení značek ČSOB, Era a Poštovní spořitelna i oblast digital marketingu. Do ČSOB přišla ze Sberbank, kde se podílela na rebrandingu společnosti a vedla tým marketingu a komunikace. Předtím pracovala v Citibank Europe a komunikační agentuře Ogilvy.

-stk-