EET pokladna Dotykačka startuje kampaň #sorryjako

středa, 08. února 2017, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Dotykačka, poskytovatel EET pokladen, spustila 7. února téměř dvoutýdenní akci, kdy bude možné získat hardwarové vybavení s 41% slevou. Akci podpoří kampaň s heslem #sorryjako, odkazující na hlášku ministra financí Andreje Babiše, která za krátkou dobu již zlidověla.

Kampaň poběží v rádiu a televizi. Půlminutové spoty budou nasazeny napříč rozhlasovou sítí Radio United a na několika stanicích TV Nova, „Plánujeme výrazně zapojit také naše sociální sítě. Heslem ‚sorry jako’ se na oko omlouváme konkurentům, které naše sleva nejspíš nepotěší. Ale to je jejich problém,“ míní marketingový ředitel Dotykačky Rudolf Sehnal.

sorryjako_banner

„Už v první vlně EET se nám podařilo získat tržní podíl přesahující 10 procent a ten si nyní hodláme udržet. Zároveň chceme časově omezenou akcí obchodníky motivovat k včasnému nákupu pokladny, aby pokud možno neopakovali chybu podnikatelů z první vlny. Ti, kteří nechali nákup až na poslední dny před startem EET, mnohdy skončili se zařízením zcela nevhodným pro jejich podnikání,“ uvádí manažer komunikace Michal Wantulok.

-stk-