O2 TV chce s balíčkem Svět oslovit cizince

sobota, 25. února 2017, 08:25 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

O2 TV zařadí v průběhu března do své nabídky balíček Svět. Prostřednictvím 13 nových kanálů chce oslovit Čechy, toužící se po zdokonalení se v cizím jazyce, a cizince, žijící na území České republiky.

„Česká televizní populace je výjimečná svým požadavkem na téměř 100% dabing zahraničních kanálů do českého jazyka, nicméně evidujeme růst poptávky po obsahu v originálním znění, který slouží ke zdokonalení se v nejrozšířenějších světových jazycích,“ vysvětluje David Duroň, ředitel O2 TV. „Mimo jiné tím určitě uděláme radost i cizincům žijícím v Čechách, protože jim přinášíme to nejlepší z jejich domovského televizního obsahu,“ dodává.

V nabídce jsou ruské kanály Bestseller, Mult, Ruské kino – TV 1000, italská RAI 1, španělská TVE 1, německé RTL, RTL II a VOX, polská TV Polonia, vietnamské VTV 1, VTV 3, Netviet VT 10 či v angličtině vysílaná Al Jazeera. 

Od března do konce dubna 2017 budou nově zařazené kanály dostupné zdarma všem zákazníkům O2 TV. Od 1. května zůstanou stanice v nabídce O2 TV XL. Majitelé O2 TV s tarifem M nebo L si budou moct balíček Svět dokoupit za 100 Kč měsíčně.

Kromě výše uvedených kanálů nabízí O2 TV i jiné zahraniční televizní stanice, mimo jiné BBC, CNN, Bloomberg či France 24. 

-stk-