Prima podporuje HbbTV, má aplikaci Krimi seriály

čtvrtek, 09. února 2017, 10:47 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Televize Prima spustila další vlnu edukační kampaně zaměřenou na HbbTV a červené tlačítko. Zatímco v první verzi spotu osvětlovala divákům funkci červeného tlačítka, v další verzi spotů zve na sledování dětského obsahu Primáček nebo celé videotéky skupiny FTV Prima. Kromě osvětové kampaně mohou diváci sledovat detektivní seriály v aplikaci Krimi seriály.

„Naším cílem je vysvětlit veřejnosti výhody hybridní televize a naučit ji používat červené tlačítko, proto jsme původní koncept kampaně rozvinuli a věnujeme se jednotlivým jejím výhodám a aplikacím. V závěru odkazujeme diváky na webové stránky červené-tlačítko.cz,“ říká Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima.

V aplikaci Krimi seriály jsou například původní detektivní seriály televize Temný kraj, Mordparta, V.I.P. vraždy či Komisař Rex a Vraždy v Midsomeru.

prima_hbbtv_krimi-aplikace

„Do budoucna bychom rádi nabídli obsah zaměřený na hobby a vaření,“ dodal Daniel Grunt.

U reklamních formátů se Prima nejvíce zaměřuje na rozvoj aplikace XXL Streamer, která oslovuje mladé lidi se zájmem o gaming (převažují muži kolem 20 let). Prima Cool díky tomu získala nového titulárního partnera, společnost Asus na živé vysílání e-Sports turnajů z první ligy. Prima pak v únoru představí novou herní ligu pro veřejnost, která bude konceptem navazovat na HearthStone Cool Ligu.

-mav-