Skoncová zastupuje Havlovu PFB na Slovensku

čtvrtek, 09. února 2017, 09:27 Aktuality, Slovensko MediaGuru

Premium Fashion Brands (PFB), řetězec s dostupnou luxusní módou v České republice a na Slovensku, nově zastupuje Soňa Skoncová na pozici country managera pro Slovensko.

Soňa Skoncová bude mít na starosti marketing a business developement skupiny Premium Fashion Brands a jejích značek na slovenském trhu, event management a media relations. Významnou součástí její práce bude komunikace v online prostředí prostřednictvím sociálních sítí PFB, spolupráce s ambasadory značky a podpora e-commerce. Na Slovensku i v České republice bude Skoncová reprezentovat značky patřící do portfolia PFB, jako např. Hugo Boss, Geox, Armani Jeans, Trussardi Jeans nebo multibrand s luxusní obuví a doplňky Beltissimo.

Jedna z nejpopulárnějších žen na Slovensku a vicemiss z roku 2009 bude i nadále působit v TV JOJ jako moderátorka a tvář pořadu Topstar. Dále se bude věnovat i svým aktivitám v modelingu, ve kterém se pohybuje již od svých 15 let, a svému projektu I love Kuku.

Soňa Skoncová
Soňa Skoncová

Premium Fashion Brands sdružuje v současnosti přes 30 butiků s obuví, oblečením a doplňky. Společnost v Česku zahrnuje značkové módní obchody Geox, Trussardi Jeans, Versace Jeans, Armani Jeans a multibrandové obchody Beltissimo prodávající značky jako je Longchamp, Lauren Ralph Lauren či Porsche Design. Na Slovensku pak pod Premium Fashion Brands spadají značky Armani Jeans, Weekend Max Mara, PennyBlack, Trussardi Jeans v NC Eurovea a multibrand The Brands.

Uskupení Premium Fashion Brands vzniklo v polovině roku 2016, ve společném podniku vlastní 50% podíl Jaroslav Havel, který investuje v oblasti životního stylu, sportu, zdraví a společenského života. Oborovými partnery s 50% podílem jsou Marián Vrtoch a jeho partnerka Jana Jusnová, kteří v sektoru prémiové módy úspěšně podnikají přes 15 let.

-mav-