Videoserver Playtvák zahajuje seriálovou sezónu

pondělí, 27. února 2017, 15:58 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Online TV Playtvák.cz zahajuje od tohoto týdne seriálovou sezonu 2017. Nabídne 17 nových pořadů a dalších 13 sérií internetových stálic, jako je Ukaž káru, Módní peklo nebo Stupidní zločinci. Herec Vojtěch Dvořák vyráží na túru po republice v pořadu Tonda jede Českem s Playtvákem a Impulsem.

Na Playtvak.cz je nově i pořad New Look kadeřníka Honzy Kořínka, který se vrací na scénu po několikaměsíční pauze. Pořad o proměnách, který diváci znali z televizního vysílání, tvůrci přizpůsobili pro online formát a přihlašovat se můžou nově i muži a páry.

playtvakcz

Další novinkou jsou Manažeři – příběhy lidí, kteří vyprávějí o zlatých klecích v korporátních firmách a o rozhodnutích vydat se vlastní cestou. V Nevídáno diváci uvidí lékařské záběry i pohledy do vnitra spotřebičů z mikrokamer. Na titulní straně zase ukáže, jak funguje Photoshop a že z každého člověka může udělat zářivou hvězdu. Ikonické postavy devadesátých let představí seriál Sexsymboly.

„Jarní programové schéma Playtvak.cz tím rozhodně nekončí, naopak tým intenzivně pracuje na dalších pořadech a projektech, které představíme v průběhu jara. Prozradím, že půjde o velmi atraktivní seriály a diváci se mají na co těšit, “ říká Vladimír Mužík, ředitel videoobsahu mediální skupiny Mafra.

Dále jsou připraveny nové díly Telebrit, Inspektora WC, Ukaž káru, Prádlomanie nebo Dramatických životů.