Benzina podpoří kampaní nová paliva Efecta

pátek, 03. března 2017, 07:27 Aktuality, Reklama MediaGuru

Síť čerpacích stanic Benzina uvádí na trh nová paliva pod názvem Efecta 95 a Efecta Diesel, která nahradí dosavadní paliva Natural 95 a Diesel Top Q. Výměna paliv a s ním spojený rebranding by měly být dokončeny do konce dubna, od 1. dubna změnu podpoří nadlinková kampaň.

efecta_cisti_motor_efektivne_logotyp_rgb

„Zákazníci v novém palivu dostávají moderní, vysoce efektivní palivo, které pečuje o motory a palivové soustavy jejich aut. Proto jsme zvolili výstižný a mezinárodně srozumitelný název Efecta,“ popsal Marek Zouvala, vedoucí odštěpného závodu Benzina skupiny Unipetrol. Do výběru názvu byli zapojeni i spotřebitelé.

Kampaň bude probíhat v televizi, rádiu, outdooru a na internetu. Doplní je komunikace na čerpacích stanicích.

BEN_Efecta_DL_99x210mm.indd

Pod kampaní je podepsána kreativní agentura Scholz & Friends. O mediální plánování a nákup médií se stará OMD. PR aktivity má na starosti Ewing PR.

Skupina Unipetrol, která vlastní síť čerpacích stanic Benzina, převzala v roce 2016 dvacet z celkových 68 čerpacích stanic OMV a s 363 čerpacími stanicemi v roce 2016 posílila svůj tržní podíl na 17,6 %. Během ledna a února letošního roku převzala Benzina dalších dvanáct stanic a navýšila tak počet svých čerpacích stanic na 375. Zbylé čerpací stanice převezme do konce roku 2017. Kromě standardních paliv nabízí Benzina také prémiová paliva Verva a občerstvení v gastronomickém konceptu Stop Cafe.

-stk-