Manažerka Senta Čermáková je v Deloitte

pondělí, 13. března 2017, 10:23 Aktuality, Lidé MediaGuru

Do společnosti Deloitte v březnu nastoupila zkušená česká manažerka Senta Čermáková. Zaměří se na rozvoj strategických projektů firmy, akceleraci startupů a mentoring klíčových zaměstnanců. Zároveň má napomáhat upevňování pozice Deloitte v oblasti nových technologií a inovací. Jejím dalším cílem je přilákat do společnosti Deloitte nadějné talenty z univerzit a nabídnout jim školení, programy stínování či další.

„Deloitte působí v mnoha oborech, láká mě možnost přesáhnout svůj stín v IT a vykročit na novou cestu v poradenství a napomoci akcelerovat zavádění inovativních technologií v auditu, právu, daních, forenzní analytice či dalších oborech, a přitom vytvářet inovativní efekt napříč funkcemi i generacemi,“ sdělila Senta Čermáková.

Senta Čermáková
Senta Čermáková

Čermáková vystudovala Fakultu elektrotechnickou na ČVUT se specializací na biokybernetiku. Před příchodem do Deloitte působila 25 let ve společnosti Hewlett-Packard, naposledy na pozici šéfky globálních zákaznických vztahů (Worldwide Director of Customer Programs) v Hewlett Packard Enterprise. V roce 2011 byla oceněna v rámci ankety Manažer roku.

-mav-