Miton uvádí portál pro vkládání inzerátů Inzeromat

úterý, 07. března 2017, 09:53 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Skupina Miton spustila web a aplikaci Inzeromat, díky kterému mají mít zájemci možnost oslovit uživatele na nejrozšířenějších českých inzertních službách najednou. Inzeráty lze vkládat na Inzeromat přes web nebo aplikaci na mobilu a díky ní se objeví mezi inzeráty na Sbazaru, Bazoši, Letgo a Bayo. Prodávající mají oslovit kolem půl milionu potenciálních zákazníků, kteří na tyto servery každý den chodí. Vkládání inzerátů přes Inzeromat je zdarma.

Tým Inzeromatu vede Martin Jiřička, který dříve pracoval v Liftagu, Seznam.cz, Centrum.cz nebo společnosti Etnetera. Rozjížděl také inzertní službu Bayo, která byla pro Miton první fází vstupu na trh s použitým zbožím a vedla k založení Inzeromatu.

inzeromat

“Hlavní cíl inzerenta je prodat zboží. Z jeho pohledu je jedno, kde prodá. Díky Inzeromatu může jednoduše vystavit zboží všude. Tím si inzerent maximalizuje šanci na rychlý prodej,” uvedl Martin Jiřička, který vede tým Inzeromatu.

Aplikace Inzeromat je v tuto chvíli dostupná pro zařízení s operačním systémem Android.

„Mnohé zavedené inzertní služby v České republice fungují a prakticky i vypadají stejně jako před osmi lety, míra inovace je minimální. Přitom dnešní technologie dokáží nabídnout uživatelům mnohem větší komfort. Klíčovou roli ve změně celého odvětví budou hrát mobilní zařízení,“ říká Kamil Demuth, investiční manažer Mitonu.

Pro využití Inzeromatu je třeba, aby si ho zákazník na začátku propojil se svými účty na inzertních portálech. Na ně se přihlásí pouze jednou.

-mav-