Pivo Excelent jde do TV se spotem od Triadu

čtvrtek, 16. března 2017, 16:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

První televizní spot pro značku piva Excelent vychází z myšlenky webové platformy Excelentmag.cz. Kampaň připravila agentura Triad Advertising, která se o zmíněnou webovou platformu stará druhým rokem. Televizní spot doplní dlouhodobá digitální kampaň, jejímž cílem je vyzvat mladé lidi k tomu, aby "vyrazili po svý ose". Excelent je značka piva právě pro mladou cílovou skupinu.

excelent

„Mladí sní své sny a vzhlíží k těm, kteří už naplnili ty své. Excelent je mladý pivní brand, který komunikuje nad rámec klasického pivního klišé. Cílem spotu je mladé lidi motivovat, aby se realizovali, v čemkoli a jakkoli. Snažili jsme se o nedirektivní podání, abychom nemluvili jen k úzké skupině,“ uvedl Martin Mareš, Creative Director agentury Triad. Spot podle jeho slov nestaví na známých osobnostech. „Ve spotu se objevují čtyři příběhové linie konkrétních osobností, kteří se ”po svý ose” už vydali," dodal.

“Ve videu jsme chtěli mladé provokovat k tomu, aby si plnili svoje sny a cíle. Spot pro nás agentura Triad vymyslela s respektem k současné kreativní platformě značky, kterou momentálně reprezentuje i naše webové médium excelentmag.cz,” popisuje Jakub Mačát, brand manager značky Excelent.

K natáčení spotu si agentura pozvala režiséra Davida Chvátala v tandemu s kameramanem Gašperem Šnuderlem. Produkci zajistila společnost Zoom Films Production.

-mav-