Soukup vystoupí poprvé jako moderátor na Barrandově

čtvrtek, 23. března 2017, 08:07 TV MediaGuru

V diskusním pořadu s prezidentem Zemanem se v roli moderátora objeví Jaromír Soukup.

Majitel a generální ředitel mediální společnosti Empresa Media a skupiny Médea Group Jaromír Soukup se ve čtvrtek večer poprvé představí v roli moderátora diskusního politického pořadu Týden s prezidentem. Ten TV Barrandov začala vysílat před týdnem. Pořad o délce 25 minut je postaven na rozhovoru s prezidentem Zemanem.

TV Barrandov už před startem pořadu avizovala, že majitel skupiny Empresa Media se v pořadu příležitostně objeví v roli moderátora. Takto viditelné zapojování majitele do mediálního obsahu není v českých médiích obvyklé a může vyvolávat spekulace o zájmech mediální skupiny. Soukup své čtvrteční vystoupení v pořadu Týden s prezidentem oznámil ve středu večer na sociálních sítích.

Čínská společnost CEFC, která rozšiřuje aktivity na českém trhu, byla přítomná i ve společnosti Empresa Media. Letos v únoru ale měla podle neoficiálních informací ze společnosti odejít. Statutární orgány společnosti opustili zástupci CEFC Jaroslav Tvrdík a Wang Tung.

Pořad Týden s prezidentem dosáhl při své premiéře v minulém týdnu sledovanosti ve výši 220 tis. diváků při 5% podílu na sledovanosti.

-mav-