Konference IAC se blíží, uskuteční se 19. dubna

úterý, 04. dubna 2017, 07:27 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Odborná konference o stavu, vývoji a budoucnosti internetové reklamy a mediálního trhu Internet Advertising Conference (IAC) se koná ve středu 19. dubna v Clarion Congress Hotel Prague. Konferenci pořádá Sdružení pro internetový rozvoj (SPIR). Mluvit se má o klíčových trendech, nativní reklamě, digitálním obsahu, sociálních sítích, influencerech, RTB i datech.

Na konferenci vystoupí například Michal Girgle z O2 Media a Dorota Kajfoszová z O2 Czech Republic, které promluví o tom, jak je možné využít velká data. O internetu a jeho postavení v současném meridiálním plánování promluví Jiří Vítek z MindShare.

Konference představí i zahraniční spíkry, vystoupí Magnus Hultman. Ten má za sebou založení několika úspěšných start-upů, ale i investic. Zabývá se propojením obsahu vydavatelů s relevantní cílovou skupinou čtenářů. Na konferenci má mluvit o tom, jaký dopad má na vydavatele i zákazníky duopol Googlu a Facebooku.

iac

Nativní reklamě se bude věnovat Peter Nagy z Petit Press. Ten během své prezentace ukáže několik případových studií, u kterých se podařilo na základě marketingového briefu připravit čtenářsky zajímavý sponzorovaný obsah.

Jonathan Porter Ross promluví o tom, jak v Oracle Czech vymysleli řešení, které publisherům umožní poskytovat správný obsah správnému publiku. Navíc prozradí, jaká reklama dnes zaujme a upozorní na dvě věci, na které marketéři rádi zapomínají.

Internet Advertising Conference celkem nabídne čtyři programové bloky a více než 45 přednášejících. Mezi řečníky se objeví i Jan Suchý z O2 Czech Republic, Milan Fridrich z České televize, František Bauma z R2B2 či Luděk Motyčka z Google.

Akce se koná ve středu 19. dubna v Clarion Congress Hotel Prague. Kompletní program a registrační formulář najdete na webu Internet Advertising Conference.

-mav-