Lukáš Kropík přechází z Deloitte do Native PR

úterý, 25. dubna 2017, 18:30 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Lukáš Kropík, jenž posledních šest let zodpovídal za externí a interní komunikaci společnosti Deloitte, nastoupil do komunikační agentury Native PR. Na pozici senior account manažera vede tým odborníků, kteří se zaměřují na strategické poradenství, korporátní komunikaci či issue management. Kromě poradenství pro stávající klienty se bude podílet i na dalším růstu agentury.

Lukáš Kropík
Lukáš Kropík

V poradenské společnosti Deloitte se Lukáš Kropík rovněž podílel na přípravě řady lokálních a středoevropských studií z jednotlivých odvětví, měl na starost propagaci projektů jako CE TOP 500 (žebříček největších společností v regionu střední a východní Evropy), CE Technology Fast 50 (žebříček rychle rostoucích technologických firem v regionu) a anketu Zákon roku, která si klade za cíl vést diskusi mezi českými podnikateli o kvalitě právního prostředí v ČR.

Předtím pracoval dva roky na pozici senior PR specialisty a zástupce tiskového mluvčího v mobilním operátorovi Vodafone nebo jako ekonomický redaktor v České informační agentuře.

-stk-