Mladá fronta vydala tištěný speciál Autobible

pondělí, 03. dubna 2017, 06:55 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Mladá fronta, divize Euro vydává nový tištěný speciál Autobible. Magazín vychází z webu Autobible.cz, který patří do portfolia vydavatelství od září 2016. Autobible vychází mimořádně na papíře ve speciální edici jako samostatně prodejná příloha týdeníku Euro.

„Od začátku jsme věděli, že chceme víc než jen sborník článků vydaných původně na webu. Většina obsahu vznikla speciálně pro tištěný magazín a nepočítáme ani s jeho dodatečným překlápěním na web. Papíru sluší jiná forma obsahu než internetu,“ uvedl Jiří Červenka, šéfredaktor tištěné i onlinové Autobible.

Web Autobible,cz považuje Mladá fronta za úspěšný. Zatím nejlepší návštěvnosti dosáhl v únoru, kdy ho dle NetMonitoru navštívilo více než 422 000 reálných uživatelů.

Tištěným magazínem Autobible chce Mladá fronta cílit na bonitní čtenáře z nejvyšších příjmových skupin, kteří mají rozhodovací pravomoci a své auto si vybírají sami – ať už za vlastní peníze, nebo jako služební z prostředků zaměstnavatele. Magazín nabízí srovnávací testy aut nejrůznějších kategorií včetně velkého porovnání nové Škody Kodiaq se čtyřmi vybranými konkurenty.

Speciál vyšel v nákladu 25 tisíc kusů za cenu 49 Kč. Magazín je možné objednat s poštovným zdarma zde.

autobible_cover_rgb

-mav-