Startuje další ročník soutěže o nejlepší obaly

úterý, 18. dubna 2017, 06:58 Aktuality, Marketing MediaGuru

V letošním roce probíhá třetí ročník soutěže o nejlepší obalová řešení Packstar. Přihlašovatelé mají možnost získat zpětnou vazbu na svá obalová řešení v jediné obalové soutěži na českém a slovenském trhu, kde vítězné obaly hodnotí přímo jejich uživatelé.

Hlavní kategorie, kterými jsou spotřebitelské obaly, skupinové obaly a přepravní a průmyslové obaly, zůstávají. Novinkou letošního ročníku je zavedení podkategorií, aby spolu soutěžila odpovídající řešení. Samostatně tak budou hodnoceny obaly v podkategoriích potraviny, nápoje, zdraví a krása a ostatní; POS s POP stojany, multipacky, shelf ready balení a ostatní skupinové obaly; fólie, přepravní boxy a ostatní průmyslové obaly.

packstar_2017_horizontal_logo

Registrovat svá balení mohou výrobci obalů, dodavatelé obalových materiálů, designéři, reklamní a marketingové agentury, výrobci a distributoři baleného zboží, maloobchodníci a další do 30. dubna 2017. Následovat bude hodnocení ze strany odborné poroty, která posoudí obaly komplexně z několika pohledů a vybere finalisty v každé podkategorii. Ti poté projdou marketingovým výzkumem, v rámci kterého budou reálné vzorky přihlášených obalů hodnotit přímo jejich uživatelé.

Výzkum zajistí agentura Nielsen. Vyhlášení výsledků soutěže a předání ocenění vítězům a finalistům proběhne na slavnostním galavečeru dne 19. října 2017, v rámci pátého ročníku českého a slovenského obalového kongresu Obalko.

Další informace najdete zde.

-mav-