Stream.cz uvádí seriály Fízlárnu a Cuky Luky

středa, 26. dubna 2017, 12:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Internetová televize Stream.cz zařazuje po thrilleru Pěstírna, který uvedla během Velikonoc, dva nové seriály: šestidílnou minisérii Fízlárna a čtyřiadvacetidílný seriál Cuky Luky. Poprvé  tak vysílá premiérové epizody seriálů každý všední den od pondělí do čtvrtku. „Systematická podpora vývoje seriálů přináší první výsledky. Napjatě očekáváme úspěchy i neúspěchy. Pro růst totiž potřebujeme obojí,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz. 

fizlarnaKomediální minisérie Fízlárna, režírovaná příslušníky Divadla Demago, vypráví příhody policejního nadstrážmistra Rudolfa Kyselky ze Sokolnice u Brna, který se na moravském rybníce proslavil záchranou dětského hokejového týmu a je za odměnu převelen do hlavního města. Na stanici v pražských Holešovicích slouží pod velením kapitána Hermy a po boku podpraporčíka Boba Brabce. Jenže život a služba v Praze, v metropoli zločinu, hříchu a nekvalitní stravy, může být pro venkovského policistu těžkou životní zkouškou. Trojici mužů zákona ztvárnili Dan Dittrich, Hynek Chmelař a Jiří Maryško. Nové díly budou uváděny každé úterý.

cuky-luky1Seriál Cuky Luky, jenž avizuje uvedení stejnojmenného celovečerního filmu režiséra Karla Janáka do českých kin, zachycuje každodenní radosti a starosti dvou kamarádek Cuky (Petra Polnišová) a Luky (Zuzana Šebová), resp. množství radostí, mezi něž patří nákupy bot a kabelek, a jedinou starostí, kterou je péče o dokonalý vzhled. Nové příběhy dvojice zlatokopek budou vysílány každé pondělí a středu.

square poster

Čtvrtky patří online thrilleru Pěstírna, který zahájil během velikonočních svátků. V devíti epizodách vypráví příběh pětice lidí, kteří jsou nuceni existovat v uzavřeném prostoru mezi dvanácti sty rostlinami konopí a čelit skutečnostem, jež z této izolace plynou. Herecky je seriál obsazen Vojtou Johaníkem, Martinem Hubou a triem vietnamských herců: Martinem Bao, Karlem Hungem a Hany-Huong Thanh Duongem.

-stk-