T-Mobile podpoří Olympijský běh s Hradilkem a Kufem

středa, 12. dubna 2017, 07:38 Aktuality, Reklama MediaGuru

Třetím rokem podporuje T-Mobile Olympijský den, který se již po třicet let slaví během. T-Mobile Olympijský běh letos odstartuje 21. června v 18 hodin po celé České republice. Už nyní Český olympijský výbor (ČOV) předpokládá, že se uskuteční přes 70 běhů. Loni se akce zúčastnilo 50 tisíc lidí, letos by podle předsedy ČOV Jiřího Kejvala účast mohla dosáhnout hranice 70 tisíc lidí.

tmobileolympijskybeh

K zapojení do běžecké akce láká kampaň, jejímiž ambasadory se stal kajakář Vavřinec Hradilek a moderní pětibojař Jan Kuf. Ti se stali tváří vizuálů, která v duchu motta „Různí běžci, různá místa, jedna myšlenka“  skládá postavu běžce z několika lidí. Kampaň poběží na internetu, v tisku, outdooru a rádiu. Pod konceptem je podepsána agentura Made by Vaculik. Fotografie vytvořil Alexandr Dobrovodský.

Zapojit do běhu je možné také na dálku prostřednictvím individuální výzvy v aplikaci Endomondo. Vedle hlavních závodů budou v dopoledních hodinách po celé zemi organizovány také školní běhy. Část příspěvku putuje do České olympijské nadace, která pomáhá ve sportování dětem ve věku od 6 do 18 let ze sociálně slabých rodin.

-stk-