Hrdlička moderuje pro Digi TV novou talk show

středa, 17. května 2017, 15:17 Aktuality, TV MediaGuru

Sportovní komentátor Michal Hrdlička uvede na Digi TV novou talkshow s názvem Česká ulička Michala Hrdličky se sportovním zaměřením. Vysílat se bude jednou za čtrnáct dní na webu. Prvním hostem Michala Hrdličky je hokejista Radek Smoleňák, který den před čtvrtfinále mistrovství světa odpovídá mimo jiné na otázky týkající se hokejové reprezentace. Diskuse s hosty se nebude týkat jen tradičních sportovních témat, má mít přesah i do společenské roviny.

ceskaulicka_m_hrdlicky

Česká ulička Michala Hrdličky se natáčí na terase nového pražského administrativního centra Florentinum. „Je to opravdu krásný prostor, který má daleko lepší atmosféru než klasická vnitřní studia,“ pochvaluje si moderátor Michal Hrdlička. Mezi hosty jeho talkshow nebudou jen sportovci, ale i trenéři, funkcionáři nebo osobnosti ze světa šoubyznysu. „V České republice máme celou řadu zajímavých lidí, kteří mají ke sportu vřelý vztah. Bude zajímavé sledovat a porovnávat jejich odlišné úhly pohledů,“ těší se komentátor.

Nový projekt Digi TV umístila na webové stránky digisupersport.cz a spolu se zahájením talkshow byla spuštěna i stránka na Facebooku.

-mav-