Kneipp v kampani vrací přírodu do města

pondělí, 01. května 2017, 08:44 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka přírodní kosmetiky Kneipp, která patří do portfolia značek společnosti Hartmann – Rico, představuje kampaní svou novou image. V ní rozvíjí téma příroda ve městě. V kampani využívá video s herečkou Lindou Rybovou, dále na něj naváže komunikace na Facebooku a YouTube.

„Myšlenka kampaně vychází z obecného tlaku na využívání přírodních produktů, který může být pro řadu žen až frustrující. Většina z nich se ale každý týden nevypraví na venkov sbírat bylinky, nevyrábí si doma vlastní kosmetiku, ani se neprochází v průhledné noční košili rozkvetlou loukou. Konkurenční značky přírodní kosmetiky staví na podobných surreálních obrazech. My jsme se rozhodli zůstat ve městě, kde většina žen z cílovky žije a dostáváme do něj přírodu prostřednictvím produktu,“ vysvětlují koncept kampaně její tvůrci Václav Krbůšek, Anna Řeháková a Tomáš Hrábek z agentury Symbio.

„Kneipp je značka s více než stoletou tradicí a stojí na základech filosofie využívání přírodních složek. Ty můžeme najít i ve městě, nebo je do něj prostřednictvím našich produktů přinášíme. Jsme nadšení z toho, že kampaň přesně vystihuje, o čem Kneipp je a jasně vymezuje komunikační území značky, ve kterém se chceme pohybovat, “ vysvětluje Jana Brychtová, brand manažerka Hartmann – Rico.

-stk-