Kooperativa novou kampaní cílí na inovátory

čtvrtek, 11. května 2017, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pojišťovna Kooperativa představila začátkem května nabídku majetkového pojištění, rozšířenou o nové služby. V rámci připojištění elektronických a strojních zařízení budov nově kryje i škody způsobené hackerskými útoky, nabízí připojištění rostlin a porostů na pozemků, prodlouženou záruku pro domácí spotřebiče či asistenční služby v případě hrozby způsobené včelami, vosami nebo sršni, nabízí i IT konzultace. Novou nabídku podporuje Kooperativa od 1. května také kampaní, která kontinuálně poběží až do 8. října. 

„Chceme představit Kooperativu jako moderní pojišťovnu 21. století, která je inovátorem na trhu. Humor a uvěřitelné životní situace, se kterými se mohou naší klienti ztotožnit, jsou pro nás stále hlavním tématem a kupříkladu v televizi vtipně dramatizujeme zranitelnost moderní domácnosti. Riziko je ukázáno, konec příběhu je dořečen. Co se týče konkrétní nabídky či informace, v komunikaci se opíráme o tři základní produktové pilíře: kybernetická rizika, vodovodní škody a pojištění skel,“ představuje hlavní sdělení Jindřich Skrip, ředitel Úseku marketingu a vývoje produktů. 

Kampaní se snaží Kooperativa oslovit také novou cílovou skupinu inovátorů, kteří ovlivňují společnost v přijímání a osvojování novinek.

Kampaň běží v televizi, outdooru a na internetu, v letním období se přidá komunikace na rádiu Impuls. V televizi jsou nasazeny celkem tři spoty – jeden 30s a dva 10s –, které jsou vysílány vždy v rámci jednoho reklamního bloku na stanicích skupiny Nova, Prima, ČT a Atmedia.

V outdooru jsou využívány lavičky a roll-upy. V online prostředí se jedná o kombinaci klasických bannerů, videobannerů, nestandardních formátů a mobilních bannerů.

Pod kampaní je podepsána agentura We Are Ginger. V produkci společnosti Dawson, spoty režíroval Robert Hloz. O plánování a nákup médií se stará agentura Attention!Media. Facebook má na starosti 2Fresh. Reklamní kampaňové předměty zajistila agentura BlueArrow. 

-stk-