NN cílí v nové kampani na rodiny s dětmi

úterý, 02. května 2017, 09:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost NN odstartovala 1. května novou marketingovou kampaň zaměřenou na zvýšení znalosti značky a propagaci nových asistenčních služeb k životnímu pojištění. Cílí přitom zejména na rodiny s dětmi.

Celou kampaní se prolíná sdělení „Život se má žít. Nevzdávejte se věcí, které máte rádi.“, kterým se chce NN odlišit od komunikace pojišťovnictví založené na strachu. „Chceme se posunout od vysvětlování technických parametrů životního pojištění a zaměřit se na přidanou hodnotu našich služeb. I když k životu patří dobré i špatné věci a člověk by na ně určitě měl být připravený, nemá smysl kvůli tomu žít ve stresu. Život bychom si měli umět užívat,“ komentuje kampaň Kateřina Štěrbová, členka představenstva NN zodpovědná za marketing a produktový vývoj.

Kampaň poběží v televizi, tisku a na internetu. Doplní ji PR aktivity. Televizní spoty, které jsou sestřihem různých důležitých životních okamžiků, budou vysílány po celý květen na kanálech skupiny Prima. Sponzorské vzkazy budou nasazeny na Primě a Nově.

Dále bude kampaň k vidění na internetu, kde jsou kromě bannerů připraveny i čtyři videa, která staví na vtipu a pozitivním přístupu k životu.

Spoty natočila nizozemská agentura Khanna \ Reidinga, pro český trh je adaptovala agentura Saatchi&Saatchi. Pod digitální částí je podepsána agentura Nydrle.

-stk-