PNS ocenila prodejní místa v soutěži Trafika roku

úterý, 23. května 2017, 19:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

První novinová společnost (PNS) vyhlásila během slavnostního večera v Martinickém paláci v Praze na Hradčanech vítěze šestého ročníku soutěže Trafika roku. Odborná porota z přihlášených prodejců tisku  kromě absolutního vítěze hlasovala o nejlepších trafikách v kategorii Prodej deníků, Prodej časopisů, Podpora regionu a Inovace. Absolutním vítězem se stala trafika Ivana Reichenauera z Dobříše. Rodina Ivana Reichenauera provozuje stánek s prodejem tisku na Komenského náměstí v Dobříši 25 let.

Absolutní vítěz soutěže Trafika roku

reichenauer_tisk-prodej

Vítězem kategorie Prodej deníků se stala trafika U české známky Tomáše Kloučka z Vrchlabí, kategorii Prodej časopisů vyhrála prodejna Ondřeje Jányše z Lanškrouna, v kategorii Inovace porota jako nejlepší vybrala trafiku OD Prior – Pajak Jany Kuchařové z Mostu a v kategorii Podpora regionu pak provozovnu Andrei Jeníčkové z Josefova Dolu.

Hodnocení provádí porota složená z odborníků na marketing, obchod a zástupců pořadatele, přičemž vybírá z přihlášených prodejních míst v České republice. Hodnotícími kritérii byla zejména kvalita vystavení tisku, zákaznický přístup, celkový vzhled prodejního místa a v jednotlivých kategoriích také nabízené služby, originální přístup, přínos prodejny pro její okolí a využití moderních, inovativních postupů v prodeji.

„Pro prodej tisku mají trafikanti stále klíčový význam, a jak ukazují prodejny přihlášené do soutěže, řada trafikantů investuje do svých prodejen a hledá možný prostor pro rozšíření svých aktivit. Šestý ročník Trafiky roku tak potvrdil, že trafikanti věří budoucnosti svého podnikání. To je pro prodej tisku dobrá zpráva,“ říká generální ředitel PNS Petr Novák.

pořadí

provozovatel

ulice

místo

Absolutní vítěz Ivan Reichenauer Komenského náměstí Dobříš
Prodej deníků - vítěz Tomáš Klouček V. Hálka 40 Vrchlabí
Prodej deníků - finalista Eva Harasimová Opavská 34 Kravaře u Hlučína
Prodej deníků - finalista Zdeněk Nouza Náměstí republiky 150 Soběslav
Prodej časopisů - vítěz Ondřej  Jányš 28. října 22 Lanškroun
Prodej časopisů - finalista Věra Barnetová Kostelní 9 Dobruška
Prodej časopisů - finalista Martina Klasnová Náměstí 142 Nýrsko
Inovace - vítěz Jana Kuchařová Budovatelů 991/9 Most
Inovace - finalista Martina Jiroušková Vrchlického 336 Jičín
Inovace - finalista Rudolf Kubíček Tyršova 16 Kostelec nad Orlicí
Podpora regionu - vítěz Andrea Jeníčková Josefův Důl 297 Josefův Důl
Podpora regionu - finalista Danuše Grocholová Mariánské náměstí 14 Jablunkov
Podpora regionu - finalista Vladimír Sudek Dolní 282 Kutná Hora

Zdroj: PNS

-mav-