Poštovní spořitelna podpoří se skřítky Poštovní účet

neděle, 07. května 2017, 08:42 Aktuality, Reklama MediaGuru

Poštovní spořitelna ve své nové kampani rozvíjí koncept s červenými skřítky, tentokrát s nimi podpoří Poštovní účet.

„Koncept postavený na 3D postavičkách poštovních skřítků, z nichž každý reprezentuje jinou produktovou řadu, se nám velmi osvědčil. Lidé si naše kampaně dobře pamatují a skřítky si hned spojují právě se značkou Poštovní spořitelny,“ říká ředitelka komunikace a marketingu ČSOB a Poštovní spořitelny Renata Němcová Pixová. K sedmeru skřítkům přibude nová postava Šikulína, který nový Poštovní účet reprezentuje.

postovnisporitelna

Kampaň se objeví v televizi, outdooru a na internetu. V televizi budou nasazeny až do 18. června jak reklamní spoty, tak sponzorské vzkazy, a to na programech skupiny Nova. Ve venkovním prostoru bude k vidění na citylightech ve větších městech a na pobočkách pošt a ve finančních centrech. Na klíčovém vizuálu bude komunikován benefit v hodnotě 1000 korun do věrnostního programu Svět odměn. „Bonus získají všichni klienti, kteří si založí Poštovní účet do konce června,“ doplňuje Renata Němcová Pixová s tím, že učet jde sjednat i na internetu.

Spot vznikl v agentuře Creative Brand a natočil jej režisér Daniel Bird, skřítky vytváří studio PFX. Televizní spot se natáčel dva dny a podílel se na něm tým 75 lidí. Jen u animací a finálního střihu strávili tvůrci u počítači celkem 650 hodin.

-stk-