Slevomat spustil velkou kampaň, změnil claim

pondělí, 22. května 2017, 06:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Slevomat při příležitosti sedmých narozenin spustil doposud největší brandovou kampaň ve své historii. Objevuje se napříč médii - od televize, přes OOH, indoor, online i tištěná média.

Hlavním vizuálním prvkem je velké písmeno S vytvářející cestu složenou z nejrůznějších zážitků, které zákazníci mohou najít na stránkách portálu – od sportovních, kulturních, cestovních či gurmánských. Slevomat mění i svůj claim, který nově zní Cesta k zážitkům.

“Jedním z cílů kampaně je podpořit fakt, že většina zákazníků chodí na naše stránky pro inspiraci a ne jen nutně kvůli slevám,” uvedla brand manažerka společnosti Iva Janoušková.

Doposud firma využívala kombinaci kreslených reklam společně s vizuály využívajících firemního youtubera. “Tyto formy končí, Slevomat svůj vizuální styl sjednotil tak, aby byl dobře identifikovatelný a využitelný jak pro B2C, tak pro B2B komunikaci,” dodala Janoušková. Vizuál kampaně vytvořil interní tým společnosti.

slevomat_kampan

Firma chce být zároveň největším rezervačním portálem na dovolené a pobyty v tuzemsku, čemuž má nejnověji pomoci nový rezervační systém, který umožní bookovat rovnou konkrétní termín bez další rezervace na recepci hotelu či penzionu. V květnu takto startuje několik prvních desítek hotelů, přičemž během léta bude dostupná většina ubytovací nabídky. Možnost zakoupení pobytu formou otevřených voucherů zůstane.

-mav-