Tváří kampaně časopisu .týždeň je i Eugen Korda

středa, 10. května 2017, 10:10 Aktuality, Slovensko MediaGuru

Slovenský časopis .týždeň zahájil kampaň, ve které motivuje lidi, aby si předplatili tištěné vydání. Objevila se kromě jiných médií v outdooru.

Kampaň vznikla ve spolupráci s bratislavskou agenturou Made by Vaculik. Ukazuje novináře; tvářemi kampaně jsou kromě šéfredaktora Štefana Hríba redaktoři Michal Magušin, Martin Mojžiš, Andrej Bán nebo Eugen Korda. Ten v časopisu .týždeň připravuje videa a v minulosti byl dlouholetým reportérem TV Nova.

„Kampaň hovoří o důležitosti printového vydání .týdne v boji proti korupci, extremismu, hoaxu, populismu a agresi. Proti těmto negativním společenským jevům jsme vždy bojovali, upozorňujeme na ně, píšeme o nich. Chceme to dělat v plném nasazení i nadále. Pomůže nám v tom každý, kdo si nás předplatí,“ vysvětluje ředitelka vydavatelství W Press Ada Šimšíková.

.týždeň je jediným tištěným titulem W Pressu. Podle posledních výsledků v auditu ABC SR dosáhl v únoru prodaný náklad 7 931 výtisků. V roce 2016 se pohyboval na úrovni 9 300 prodaných výtisků. Vydavatel chce čísla stabilizovat, zároveň se soustředí více na digitál. Web tyzden.sk měl v dubnu návštěvnost 139 638 RU podle AIMmonitoru a pracuje se zamčeným obsahem.

tyzden_print_poster_ban tyzden_print_poster_magusin tyzden_print_poster_mojzis

tyzden_print_poster_korda

Informace o plánech vydavatelství můžete číst v rozhovoru s ředitelkou Adou Šimšíkovou zde.

-ik-