Frekvence 1 podporuje kampaní ranní vysílání

pátek, 23. června 2017, 10:30 Aktuality, Rádio, Reklama MediaGuru

Frekvence 1 spustila imageovou kampaň, která se zaměřuje na podporu ranního vysílání, a současně má za cíl propagovat ideové smýšlení stanice. Kreativa i mediální plánování bylo řešeno in-house za využití barterových partnerství. Vizuály Lepšího rána Frekvence 1 se tak objevují v printových médiích vydavatelství Burda Praha, Bauer Media Praha, CNC, Mafra, VLM. Připraveny jsou také televizní spoty pro vysílání na TV Nova, ČT a TV Barrandov. Kampaň využívá i sociální média a vlastní cross-promotion.

„Ráno může být dobré, nebo lepší. My pro posluchače uděláme jen něco málo navíc, ale rozdíl ve výsledku je značný. Stačí úsměv, malý vtip, dárek, hezká písnička a život se výrazně zlepší. To je poselství naší kampaně. Přinášíme lepší ráno. Lepší den. Ať už po stránce zpravodajské, hudební nebo zábavné,“ říká ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda.

Frekvence 1 kampaň propojuje také se svými road-show po republice. Někdy je výjezdní koncept řešen formou spolupráce s partnery jako je Bohemia Sekt, Mountfield, Minit, Madeta, jindy se ranní tým Frekvence 1 vydává za konkrétními posluchači.

f1_srovnani_frekvence1_a4_final_v1

-mav-