Globus spouští letní loterii, rozdá finanční výhry

sobota, 03. června 2017, 09:22 Aktuality, Reklama MediaGuru

Obchodní řetězec Globus na letní období spouští vlastní loterii. Od 1. června do 9. srpna mohou zákazníci za své nákupy získávat herní kupony a zapojit se s nimi do hry.

Herní kupóny zákazníci získají k nákupům v rámci účtenek, a to za každý nákup nad 700 Kč a/nebo za 10 extra bodů nasbírané za extra produkty v jednom nákupu. Počet herních kuponů, které zákazník do hry zapojí, je neomezený. Každé dva týdny se budou losovat v každém hypermarketu stovka ze zapojených zákazníků, kteří vyhrají dárkový poukaz na nákup v hodnotě 1 000 korun. V závěrečném losování bude v každém z 15 hypermarketů vylosován jeden výherce, který si odnese půl milionu korun.

globus_loterie

„Výhodou loterie je, že si každý z našich zákazníků může za výhru dosadit právě svůj sen, ať už se jedná o cokoliv. Přání každého z nás jsou přeci velmi rozdílná, a o to více motivující,“ vysvětluje mluvčí řetězce Pavla Hobíková myšlenku, na níž stojí i reklamní kampaň, která bude kampaň komunikovat.

Kampaň navazuje na vánoční televizní spot s dětským protagonistou, kterým byla podpořena služba samoobslužného nakupování Scan&Go. Poběží v televizi, rádiu a na internetu.

Pod kampaní je podepsána agentura Klan z komunikační skupiny Publicis One.

-stk-