H&M oživí na Colours of Ostrava páskovou kazetu

pátek, 16. června 2017, 15:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Módní řetězec H&M se i letos zapojí do dění na hudebním festivalu Colours of Ostrava, který se koná ve dnech 19. až 22. července. Kromě relaxační zóny H&M Block nabídne značka na místě reaktivní světelnou instalaci a rozšířené upcyklační workshopy.

„Ti, co v H&M Blocku byli loni, možná u sebe stále nosí designový šperk, který si vyrobili na našem Recycle workshopu. Podobných aktivit spojených se smysluplným využitím plastového odpadu a neužívaných věcí, máme letos připravených ještě víc, “ vysvětluje Radim Pelánek, marketingový manažer H&M.

hm-block3_kv-03

Tematicky budou workshopy věnovány páskovým kazetám. „Ústředním tématem letos bude jeden postarší hudební nosič, kazeta, a také mixování. Bude se tu míchat móda s hudbou, DJské sety, umění designérů, lidi i drinky,“ vysvětluje Martina Kafková, majitelka aktivační agentury M-Ocean, která stojí za obsahovou a produkční částí celého projektu.

Do života H&M Blocku se zapojí také řada známých umělců. Interaktivní světelnou instalaci připraví Petr „Světlonoš“ Pufler a Vojtěch Kálecký. Živě vystoupí DJové Josef Sedloň, IM Cyber, Bazooka Joe, Eddie Mur, Sunpaya a Soulphonique. Občerstvení zajistí Tommy’s Food Truck a Mikey’s Little Sins.

-stk-