Hypoteční banka uvedla nový koncept

čtvrtek, 08. června 2017, 13:16 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hypoteční banka uvedla reklamní kampaň v novém marketingovém konceptu. Staví na životě obyvatel pomyslného městečka Hybánkov. Koncept je dlouhodobý a a jeho cílem je především posílit image značky, zároveň má sloužit i ke komunikaci akčních a produktových nabídek.

„Na pozadí Hybánkova lze sledovat příběhy jeho obyvatel. Rodina Mladých představuje splnění snu o bydlení mladých lidí, kteří chtějí založit rodinu. Rodina chytrých se zase stěhuje do lepšího, protože se obrátila na skutečného specialistu, jakým Hypoteční banka bezpochyby je,“ říká Václav Moravec, manažer marketingových kampaní Hypoteční banky.

Aktuální kampaň je k vidění v televizi, outdooru a na internetu. V televizi jsou nasazeny 20s spoty na stanicích skupiny Nova. Ve venkovním prostoru využívá bigboardy u dálničních tahů. Na internetu běží na Youtube v podobě videa, dále formou bannerů a na sociálních sítích. Začátkem léta se objeví i v prostorách aquaparku Čestlice.

Pod kampaní je podepsána agentura Saatchi & Saatchi. On-line část připravila agentura Symbio. Autorem výtvarného stylu je Jakub Ryvola.

-stk-