Komunikaci Sodexo Benefity vede Ivan Tučník

čtvrtek, 22. června 2017, 08:23 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do vedení komunikace společnosti Sodexo Benefity v květnu nastoupil Ivan Tučník. Na pozici manažera komunikace má na starosti nastavení nové strategie PR a marketingové komunikace, včetně aktivit v oblasti společenské odpovědnosti. Zastávat bude také roli tiskového mluvčího.

Ivan Tučník
Ivan Tučník

„Digitalizujeme celé produktové portfolio, což se odráží i v proměně naší vnější komunikace. Úkolem pro Ivana bude podpořit vnímání značky Sodexo jako experta na benefity a partnera pro byznys, a to napříč všemi komunikačními kanály,“ komentuje Štěpán Tůma, marketingový ředitel Sodexo Benefity. 

Ivan Tučník působil rok a půl jako manažer komunikace v Makro Cash & Carry ČR, kde se věnoval zejména sociálním sítím, interní komunikaci a krizové komunikaci. Rok strávil v digitální agentuře Inspiro Solutions, v níž vybudoval tým zaměřený na tradiční PR. V agentuře AMI Communications přes dva roky pečoval o klienty z oblasti IT a technologií. Kariéru zahájil v agentuře Bison & Rose, kde pracoval čtyři roky. Vystudoval mezinárodní vztahy, evropská studia a podnikové hospodářství na Masarykově univerzitě v Brně. Absolvoval studijní pobyt na University of Plymouth ve Velké Británii.

-stk-